Plaats uw opdracht en ontvang offertes

Vervoerentransport.nl biedt u de mogelijkheid om uw opdracht in één keer bij max. 5 bedrijven uit te zetten voor een gerichte aanvraag.

1. Plaats uw opdracht

Geef hierboven allereerst aan in welke rubriek u een bedrijf zoekt (bijv. een “Transportbedrijf”) en selecteer daarna uw woonplaats. Klik vervolgens op "Plaats uw opdracht" waarna u op de daaropvolgende pagina uw opdracht kunt gaan omschrijven, foto’s kunt meesturen en de bedrijven die zich hiervoor hebben aangemeld en die uw voorkeur genieten voor uw klus kunt selecteren.

2. Kies een bedrijf

Nadat u uw opdracht op deze wijze hebt uitgezet, ontvangt u normaal gesproken binnen een aantal werkdagen een offerte van de door u geselecteerde bedrijven. U bent vrij om op basis van de ontvangen offertes een bedrijf te kiezen die uw klus gaat uitvoeren. Mocht er geen offerte bijzitten die naar wens is, dan kunt u proberen om bij 5 andere bedrijven de opdracht nogmaals uitzetten.

3. Beoordeel het bedrijf

Op Vervoerentransport.nl vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit van de bedrijven hoog is. Daarom vragen wij u om een review te schrijven over het bedrijf die de opdracht heeft uitgevoerd.

Wij wensen u veel succes met uw opdracht!

Top