Website Optimalisatie - Vervoerentransport.nl

Ruim 90% van alle mensen die naar een product, dienst of bedrijf zoeken, beginnen hun zoektocht op een Google. Google is daarmee veruit de meest populaire zoekmachine in Nederland.

Als uw website of bedrijf niet bovenin de zoekresultaten op Google staat, zullen daarom tientallen of zelfs honderden potentiële klanten uw website of bedrijf niet vinden. Website optimalisatie zorgt ervoor dat uw website hoog genoteerd staat in Google een hoge positie binnen de zoekresultaten op Google zal dan ook leiden tot meer verkeer(bezoekers) naar uw website.


Website optimalisatie op maat

Wij hebben jarenlange ervaring binnen het MKB en zijn van vele markten thuis. Wij weten wat er binnen veel branches speelt en welke zoekwoorden gebruikt worden en belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Omdat u misschien zelf nog niet helemaal op de hoogte bent wat website optimalisatie precies inhoudt, leggen wij graag alle stappen duidelijk aan u uit. Vervoerentransport.nl is gecertificeerd Google Partner en levert website optimalisatie op maat.

Uw website geoptimaliseerd in stappen

  1. Wij bekijken de core business van uw bedrijf en bepalen samen met u wat nu precies uw belangrijkste producten of diensten zijn.
  2. Door middel van zoekwoorden onderzoek kijken wij hoe potentiële klanten uw bedrijf, product of dienst op Google zoeken. Welke zoektermen worden gebruikt door uw doelgroep en zijn relevant aan uw producten en... hoeveel zoek volume zit er op deze zoekwoorden.
  3. Met een zogenaamde benchmark stellen wij de mogelijkheden vast rekening houdend met de concurrentie. Aan de hand hiervan beschrijven wij uw zoekmachine strategie.

Nu kunnen wij een een realistisch advies uitbrengen. Met dit website optimalisatie advies op maat krijgt u een helder en realistisch beeld van de te verwachten resultaten.


De uitvoering van uw website optimalisatie

In de eerste week nemen onze zoekmachine optimalisatie specialisten contact met u op. Zij bespreken de geplande werkzaamheden met u zodat u weet welke werkzaamheden er precies worden verricht en wat u de komende weken kunt verwachten.

Het kan bijvoorbeeld gaan om opmaak en inrichten van landingspagina's binnen het CMS voor de zoekmachine optimalisatie of het optimaliseren van de huidige content op uw website, rekening houdend met de afgesproken strategie en focus producten of diensten. Uiteraard verzorgen wij volledig alle SEO webteksten conform het uitgevoerde zoekwoorden onderzoek.

Vervoerentransport.nl hecht veel waarde aan een goede en duidelijke communicatie met u daarom brengen wij met regelmaat verslag uit. In deze rapportage brengen wij u op de hoogte van de geplande werkzaamheden. Aan het eind van het kwartaal krijgt u van ons een rapportage waar alle verrichte werkzaamheden en resultaten in staan vermeld. Aan de hand van de rapportage kunt u zien welke progressie er de afgelopen maanden is geboekt op het gebied van website optimalisatie.

Heeft u naar aanleiding van de bovenstaande informatie nog vragen of wilt u graag samen met ons uw mogelijkheden bekijken? Neem dan nu contact op via ons telefoonnummer 088 66 55 455 of vul onderstaand contactformulier in. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen.

Contactformulier - Neem contact met ons op

Met dit formulier neemt u contact met ons op voor meer informatie, een offerte of gewoon een vraag.

Heeft u een vraag, kijkt u dan alstublieft eerst bij de veelgestelde vragen. Misschien is uw vraag al gesteld en vindt u daar het antwoord. Zo niet, vul dan het contactformulier hieronder in.

Voor het annuleren of opzeggen van uw online diensten bij ons, kan dit formulier niet gebruikt worden.

Vraag het aan onze helpdesk

Heeft u een vraag of hulp nodig bij het optimaliseren van uw bedrijfsprofiel?

Onze helpdesk is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur bereikbaar.

+31 (0) 88 66 55 455

info@vervoerentransport.nl

Contactpagina

Top