Google Adverteren - Google Ads Service

Zoekmachine Adverteren houdt in dat u adverteert met Google Ads naast of boven de zoekresultaten. Samen met een goede zoekmachine optimalisatie is Google Adverteren de methode en de ideale manier om meer bezoekers op uw website of webshop te krijgen. Zo laat u de omzet van uw bedrijf direct flink stijgen.

Sitecompany is specialist in het geven van advies op het gebied van zoekmachine adverteren ofwel Google Adverteren. Samen met u werken we continu aan het verhogen van uw online rendement!


Waarom is adverteren op Google zo effectief?

In een krant of magazine betaalt u een vast bedrag voor een advertentie. Met Google Adverteren werkt dat anders.
U geeft zelf een budget aan dat u beschikbaar stelt om te adverteren in de zoekmachine van Google. Op deze manier houdt u uw investeringen altijd in de hand en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bovendien wordt uw advertentie op Google alleen getoond wanneer mensen een zoekopdracht plaatsen die relevant is voor uw website. Zo weet u zeker dat u alleen de doelgroep bereikt die geïnteresseerd is in uw producten of diensten. Dat is de reden waarom Google Adverteren zo effectief werkt. Door gebruik te maken van onze Google Ads Service zorgt u dat u hoog in Google staat en zo met Google en en uw Bedrijfsprofiel bij Vervoerentransport.nl direct meer omzet krijgt. Uw voordeel is gemaakt!

Iets voor u? Profiteer dan nu van onze jarenlange ervaring bij et geven van advies over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Adverteren in Google.


Adverteren op Google met een Google Ads Campagne

Voor het zoeken naar bedrijven, producten en diensten gebruikt 98% van de Nederlanders Google. Als u ook gevonden wilt worden, is het dus belangrijk dat u hoog in Google staat en opvalt tussen uw concurrenten die ook zichtbaar zijn op Google.

Met onze Google Ads Service verzorgen wij dit graag voor u. Met een effectieve Google Ads Campagne die wij voor u ontwikkelen en beheren krijgt u direct meer bezoekers op uw website en zo meer omzet!Wat doen wij voor u?

Een goede en effectieve campagne maken en beheren op Google vraagt om veel kennis en kost u veel tijd. Kennis en tijd die u niet heeft.
Onze door Google gecertificeerde medewerkers regelen het voor u zodat u voldoende tijd heeft voor het runnen van uw bedrijf.

Wij verzorgen de advertentiecampagne op Google volledig. Geen zorgen en tijdsverlies voor u, alles compleet geregeld:

 • Keyword-research: zoekwoorden onderzoek om te zien hoe potentiële klanten uw bedrijf, product of dienst zoeken op Google.
 • Benchmark: Onderzoek om vast te stellen wat de mogelijkheden zijn, rekening houdend met de concurrentie.
 • Inrichting campagne en advertentiegroepen: Logische en goede opzet van de Google campagne en advertentiegroepen.
 • Selecteren Keywords: De juiste en meest efficiënte zoekwoorden selecteren.
 • Schrijven van de advertentieteksten: Volledige opmaak van advertenties, inclusief CTA's
 • Inrichten en maken van extensies: Uitbreiden van de advertenties met highlights, sitelinks, locatie, oproepknop, etc.
 • Planning en Bidmanagement: Instellen wanneer er geboden wordt in de zoekwoordenveiling en hoeveel u maximaal betaalt voor een klik.


Wat kost Google Adverteren?

Eigenlijk moet de vraag zijn: Wat levert adverteren op Google u op?
Omdat... alles met Google Ads goed ingesteld wordt en meetbaar is wat uw investering u aan omzet oplevert. Als u weet dat € 250,00 aan ingekochte klikken naar uw website 5 x zoveel oplevert, geeft u natuurlijk liever € 750,00 uit. Rekent u zelf maar uit wat de extra omzet is en wat u verdient!

Het tarief van onze Google Ads Service is opgebouwd uit een bedrag voor het opzetten van de campagne('s) en sturing van de campagne inclusief Ad-groepen en een ingesteld budget voor de klikken welke betaald worden aan Google.

Staffel en prijzen

Type Campagne € Opzet Campagne € Budget Google Google Ads Service Totaal Plus Pakket
Silver € 199,00 € 200,00 € 399,00 € 679,00
Gold € 299,00 € 350,00 € 649,00 € 949,00
Premium € 349,00 € 500,00 € 849,00 € 1149,00

Kosten van klikken - Budget Google

De kosten van de klikken met Google Ads kunt u zelf bepalen. Google rekent voor elk zoekwoord van uw campagne een 'prijs-per-klik'. Die prijs wordt bepaald door biedingen in een veiling. Het is belangrijk om het juiste bedrag op het juiste moment te bieden.

Hiervoor gebruiken onze medewerkers een biedingssysteem. Dankzij dit systeem en onze ervaring kunnen wij relatief goedkoop klikken voor u inkopen.

In de staffel hierboven ziet u de bijdrage voor klikken, welke aan Google betaald moeten worden, onder Budget Google staan. In de totaalprijs zijn zo de kosten voor de klikken derhalve inbegrepen:

 • Google Ads Service Totaal
  Google Advertentie campagne voor uw website, inclusief budget voor Google in verband met de klikken.
 • Plus Pakket
  Google Advertentie campagne voor uw website samen met een uitgebreid bedrijfsprofiel, inclusief budget voor Google in verband met de klikken.

Uw bedrijfsprofiel uitbreiden?

Vervoerentransport.nl biedt verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf om online beter vindbaar te worden voor potentiële klanten.

Voor meer informatie en tarieven kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of direct onze pakketten bekijken.

Adverteren

Vraag het aan onze helpdesk

Heeft u een vraag of hulp nodig bij het optimaliseren van uw bedrijfsprofiel?

Onze helpdesk is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur bereikbaar.

+31 (0) 88 66 55 455

info@vervoerentransport.nl

Contactpagina

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Vervoerentransport.nl, onze werkwijze of hoe u het juiste bedrijf voor uw opdracht vindt?

Kijk dan bij onze veelgestelde vragen! U vindt hier over allerlei uiteenlopende onderwerpen de juiste antwoorden. Mocht uw vraag er niet bijstaan, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Top