Belt Transport

(0)
Lange Kleiweg 62 M 2288 GK Rijswijk

Hier zitten wij

Alle reviews

Op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst over Belt Transport.

Wilt u uw mening of ervaring delen? Plaats dan een review

Over Belt Transport

Nationaal en internationaal containervervoer behoort tot onze dagelijkse praktijk. Binnen dit aanbod kunt u op ons rekenen als een uiterst betrouwbare en erkende containervervoerder, evenals een logistieke dienstverlener.

Zeecontainervervoer

Voornamelijk vanuit en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen verzorgen wij uw containertransport door heel Europa. Dit kan een eenmalig transport van containers zijn, maar ook projectmatig. Dagelijks organiseren we grote aantallen zendingen voor onze klanten.

We verzorgen tevens het containervervoer van en naar andere Europese havens en intermodale terminals. Indien gewenst wordt de lading overgezet op andere transportmodaliteiten. Dankzij efficiënte toepassing en snelle service worden wachttijden verkort en onnodige kilometers vermeden. We verzorgen containertransporten op roundtrip-basis, maar bieden ook one-way containertransporten van en naar de bestemmingen. Internationaal containervervoer wordt georganiseerd naar elke gewenste bestemming in Europa. Landen waar we veel actief zijn, omvatten onder andere de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Italië, Scandinavië en Oost-Europese landen.

Voertuigen

Onze moderne voertuigen voldoen aan alle huidige milieunormen verkeren altijd in uitstekende staat van onderhoud, dat stelt ons in staat om zeer efficiënt en milieuvriendelijk te opereren. Onze vrachtwagens zijn uitgerust volgens ADR-normen, waarmee onze ervaren chauffeurs regelmatig gevaarlijke stoffen vervoeren. Bovendien zijn onze voertuigen uitgerust met voertuigvolgsystemen, zodat we te allen tijde op de hoogte zijn van de locatie van uw lading.

Ons wagenpark is zeer divers, waardoor we containers van alle soorten en maten kunnen vervoeren. Dit varieert van 20'-, 2x20'-, 30'-, 40'- tot 45'-containers.

Logistieke dienstverlening

Naast ons betrouwbare containertransport bieden we een uitgebreide reeks aan diensten. We kunnen klanten uitgebreid informeren en indien nodig voorzien van benodigde voor- en nazorg. Dankzij de juiste planning en service kunnen we vrijwel altijd voldoen aan uw transportbehoeften.

Rubrieken

Contactformulier

Plaats een review

Score
Aanbeveling

Velden met * zijn verplicht. E-mailadres wordt niet gepubliceerd, de naam wordt wel zichtbaar op de reviews pagina.

Ik ga bij verzenden akkoord met de Gebruiksvoorwaarden reviews en de Privacy policy.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf.
Top