Bariepro

(5)
Wieder 19 A 1648 GA De Goorn
KVK nummer: 81056133

Alle reviews

01-09-2023 Aanbeveling: ja

Ze zijn op tijd en vriendelijk echt een aan rader

22-08-2023 Aanbeveling: ja

SUPER! App ontvangen wanneer de fiets werd gebracht. Op de dag zelf live locatie app. Complimenten voor Bart!

19-07-2023 Aanbeveling: ja

Fiets geleverd door dit bedrijf (Bart) top service, aantal dagen vantevoren datum en tijd doorgekregen van levering, op de dag zelf live locatie doorgekregen, zodat je makkelijk kunt volgen wanneer ze bij je zijn. En heel vriendelijk, zelfs nog moeite nemen om te bekijken of zadel op juiste hoogte stond voor de fiets van mijn dochter en deze dan nog bijstellen, een aanrader dus deze vervoerservice

Geen minpunten

Over Bariepro

Vervoer van luxe goederen in Nederland en Vlaanderen (zoals dure fietsen die bedrijfsklaar zijn, buitenboord motoren, direct te gebruiken zonder doosverpakking. Open haarden en buiten haarden, niet direct klaar voor gebruik.). Daarnaast Verhuur van kleine compacte, op een aanhangwagen gemaakte frituurpan voor de verkoop van gefrituurde producten; Zelf exploiteren van deze aanhangwagen en dus directe verkoop aan particulieren; In en verkoop van grondstoffen tbv verkoop oliebollen, en alle bijbehorende zaken voor de exploitatie van deze karren. ( klein materiaal en verpakking alleen wat hierbij hoort); Groothandel gericht op verkoop van grondstoffen aan klanten die geen kraam huren; Op en overslag van goederen gericht op de hoofdactiviteit; Op en overslag van voedingsmiddelen en voorraad van grondstoffen; Begeleiden van festiviteiten op locatie in de vorm van begeleider van bedrijfsfeesten; Onderhoud van groenparken.

Rubrieken

Bedrijven in de buurt

Plaats een review

Score
Aanbeveling

Velden met * zijn verplicht. E-mailadres wordt niet gepubliceerd, de naam wordt wel zichtbaar op de reviews pagina.

Ik ga bij verzenden akkoord met de Gebruiksvoorwaarden reviews en de Privacy policy.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf.
Top